Eerste Hulp Bij Marketing!

Heb je een marketingvraagstuk waar je niet uitkomt? Zoek je iemand die je kan helpen met het ontwerpen van drukwerk, het vernieuwen van je website, het vormgeven van je branding/huisstijl of heb je een ander marketing vraagstuk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik zet graag mijn ervaring op het gebied van marketing in om jouw te helpen!

20240702-CZ-Jackie-41

"ff offline" drukwerk

Hoewel mijn focus ligt op online marketing, begrijp ik het belang van een sterke offline aanwezigheid. Of je nu behoefte hebt aan visitekaartjes, brochures, flyers, posters of ander promotiemateriaal, ik lever aantrekkelijke en effectieve ontwerpen die jouw boodschap helder overbrengen. Goed ontworpen drukwerk kan een blijvende indruk maken en helpt je om op te vallen in de massa. Deze tastbare marketingmaterialen vormen een waardevolle aanvulling op je online strategie, waardoor je merk zowel online als offline sterk gepresenteerd wordt.

Eerste Hulp Bij Marketing
(1-op-1 sessie)

Heb je een dringend marketingvraagstuk of zit je vast met een project? Ik bied snelle en effectieve oplossingen voor al je marketingproblemen. Of je nu advies nodig hebt over een nieuwe campagne, hulp bij het herzien van je marketingstrategie, of ondersteuning bij een specifiek project, ik sta klaar om je te helpen. Met mijn ‘Eerste Hulp Bij Marketing’-service krijg je in de 1-op-1 sessie van 1,5 uur direct de expertise en begeleiding die je nodig hebt.

  • 1-op-1 sessie (circa 1,5 uur)
  • Persoonlijk advies
  • Praktische tips
  • Concreet stappenplan
  • €150,- ex. btw

Website optimalisatie

Een goed ontworpen website is essentieel voor het succes van je online aanwezigheid. Ik help je bij het ontwerpen en vernieuwen van je website, zodat deze niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en conversiegericht. Of je nu een volledige herziening nodig hebt of slechts een paar kleine aanpassingen, ik zorg ervoor dat je website optimaal presteert en je doelen ondersteunt.

Branding & huisstijl

Je merkidentiteit is de kern van je bedrijf en moet krachtig en consistent zijn. Ik help je bij het creëren van een visuele identiteit die jouw unieke verhaal vertelt en je doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om logo-ontwerp, kleurenschema’s, typografie, of een volledige rebranding, ik zorg ervoor dat jouw merk er professioneel uitziet en consistent blijft in alle uitingen.

Heb je al een huisstijl, maar wil je deze doorvoeren in al je marketingactiviteiten? Ik help je om je bestaande huisstijl naadloos te integreren in al je marketinguitingen, zowel online als offline. Van je website en sociale media tot drukwerk en promotiemateriaal, ik zorg ervoor dat jouw merkidentiteit krachtig en consistent blijft, ongeacht het medium.

Toch nog op zoek naar iets anders? Laten we online een koffietje doen om te kijken of ik je kan helpen!

Vanaf morgen online zichtbaar zijn?

Ik sta voor je klaar! Laten we dit samen realiseren. 

Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Kunnen we gelijk ontdekken of we een goede klik hebben, belangrijk voor een fijne samenwerking. 

Je kunt mij gerust bellen op 06-81779557 of stuur een mail naar info@jackie.nl. Of plan hieronder direct een gratis call in, doen we een online bakkie!