Over Jackie.D

Jackie.D is een online marketingbureau met focus op social media. Wij nemen voor jou het gehele beheer van de Social mediakanalen over. Daarbij zorgen wij voor meer online zichtbaarheid. Dan kan jij verder met het runnen van je bedrijf. 

Meet Jackie

Hi there! Mijn naam is Jackie Donker, 25 jaar en ik woon in het prachtige Haarlem. Met mijn passie voor online marketing ben in het diepe gesprongen en heb ik Jackie.D opgericht. Hoe dit is ontstaan? Ik heb voor een aantal maanden op het prachtige eiland Curaçao gewoond, daar heb ik besloten om voor mezelf te beginnen en dit is in Nederland werkelijkheid geworden. Ik merk dat er in de markt erg veel behoefte is aan ondersteuning in de online zichtbaarheid. Ondernemers hebben het actief aanwezig zijn op social media vaak op hun to do lijst staan. Helaas verdwijnt dit door drukte steeds lager op de lijst. Daar speelt Jackie.D op in, wij gaan zorgen dat deze “to do” tot leven komt! 

Herken jij dit?

Herken jij je in het verhaal druk, druk & nog eens druk? En kom jij daardoor ook niet toe aan de online zichtbaarheid? Terwijl je stiekem weet dat dit heel belangrijk is. Dan kunnen wij dit nu samen aanpakken. Neem vrijblijvend contact met ons op!