Over Jackie.D

Jackie.D is een online marketingbureau met focus op social media beheer. Ik, Jackie Donker, neem voor jou het gehele beheer van de Social mediakanalen over. Daarbij zorg ik voor meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf door consistent en met een strategie aan de slag te gaan. Dan kan jij verder met het runnen van je bedrijf. Laten we samen een feestje maken van je online zichtbaarheid. 

Meet Jackie

Mijn naam is Jackie Donker en ik ben een creatieve, doelgerichte en enthousiaste social media manager uit Haarlem. Met mijn passie voor online marketing ben ik in 2022 in het diepe gesprongen en heb ik Jackie.D opgericht. 

Mijn missie is om bedrijven te ondersteunen bij het vertellen van hun unieke verhaal op social media en hen te helpen hun doelen te bereiken door middel van strategische en effectieve marketingcampagnes. 

Bij mij draait alles om resultaatgericht werken en het leveren van maatwerk. Ik geloof dat elk bedrijf uniek is en daarom ook een unieke aanpak verdient. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, en een strategie te ontwikkelen die écht werkt. 

20240618-CZ-Jackie-24

Herken jij dit?

Herken jij je in het verhaal druk, druk & nog eens druk? En kom jij daardoor ook niet toe aan de online zichtbaarheid? Terwijl je stiekem weet dat dit heel belangrijk is. Dan kunnen wij dit nu samen aanpakken. Neem vrijblijvend contact met mij op!