Boekuwzending.com

Social media beheer | @boekuwzending

“Inmiddels werken we al een aantal maanden samen met Jackie van Jackie D. en zijn wij super tevreden! Jackie neemt ons zettend veel werk uit handen op het gebied van social media, ze is professioneel, creatief en heel prettig om mee samen te werken. Topper!”

buz-klant-jackie.d
before-after-buz

Resultaten

Interactie
1 %
Nieuwe volgers
1 %
Bereik
1 %

*Na 5 maanden social media beheer 

Aanpak

Wat heb ik gedaan voor Boekuwzending.com en hoe hebben we dit gerealiseerd? 

Margreet, de eigenaresse van Boekuwzending.com, nam voorheen altijd zelf de verantwoordelijkheid voor de sociale media van het bedrijf. Ze vond het erg leuk om te doen, maar merkte dat ze steeds minder tijd had. Hierdoor lukte het haar niet altijd om zich bezig te houden met de sociale media, waardoor de uitstraling niet meer overeenkwam met de identiteit van het bedrijf.

Om dit probleem aan te pakken, hebben we als eerste stap een nieuw contentformat ontwikkeld dat past bij BUZ. Door te zorgen voor een herkenbare stijl, kunnen de berichten sneller de aandacht trekken van de doelgroep. Het was daarnaast belangrijk om een goede balans te vinden tussen redactionele en promotionele content. Bovendien zijn we begonnen met frequenter en consistenter posten op sociale media. Wat heeft geleid tot een prachtig resultaat. 

Vanaf morgen online zichtbaar zijn?

Ik sta voor je klaar! Laten we dit samen realiseren. 

Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Kunnen we gelijk ontdekken of we een goede klik hebben, belangrijk voor een fijne samenwerking. 

Je kunt mij gerust bellen op 06-81779557 of stuur een mail naar info@jackie.nl. Of plan hieronder direct een gratis call in, doen we een online bakkie!

gratis call inplannen bij Jackie.D social media bureau