Orries eten & drinken

Social media beheer | @orriesetenendrinken

“Vanaf het eerste moment al een super fijne samenwerking. Vol ideeën en inspiratie. Contact erg goed en alles wordt altijd erg snel geregeld als er wat gevraagd wordt!”

socialmedia-beheer-orries
feed-socialmedia-orries

Resultaten

1 %
Bezoeken
1
Nieuwe volgers
1 %
Bereik

*Na 5 maanden social media beheer 

Aanpak

Wat heb ik gedaan voor Orries eten en drinken en hoe hebben we dit gerealiseerd? 

Brian is een jonge ondernemer die al enkele jaren Orries in Nieuw-Vennep runt. Hij heeft Orries lokaal goed op de kaart gezet. Echter, zijn online zichtbaarheid bleef achter… Waarom? Gebrek aan tijd. Tussen zijn drukke leven in de horeca had hij niet genoeg tijd om foto’s en video’s te maken. Hierdoor ontbrak het aan bruikbare content.

Om dit op te lossen, hebben we besloten om eens per kwartaal een contentfotoshoot bij Orries te houden. In slechts een paar uur tijd creëren we voldoende content voor de komende maanden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de beelden altijd aansluiten bij het seizoen en het menu. De uitstraling zowel offline als online komen nu goed met elkaar overeen. En Brian heeft nergens meer omkijken naar. 

Vanaf morgen online zichtbaar zijn?

Ik sta voor je klaar! Laten we dit samen realiseren. 

Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Kunnen we gelijk ontdekken of we een goede klik hebben, belangrijk voor een fijne samenwerking. 

Je kunt mij gerust bellen op 06-81779557 of stuur een mail naar info@jackie.nl. Of plan hieronder direct een gratis call in, doen we een online bakkie!

gratis call inplannen bij Jackie.D social media bureau