Retail is detail

Social media beheer | @ridbv_nl

Voor ons groeiende bedrijf kwam het moment om nog actiever gebruik te gaan maken van Social Media. Maar ja, waar begin je dan? En wat zijn de do’s en dont’s? Jackie wist ons als geen ander weg wijs te maken op dit gebied en neemt daarnaast ook het beheer voor ons uit handen. Zodoende wordt er periodiek content geplaatst, zo fijn! Daarnaast denkt ze mee met de content maar voorziet ons ook van maandelijkse statistieken en resultaten waardoor het voor ons goed inzichtelijk wordt wie we met welke tools kunnen bereiken. Wat ons betreft een hele plezierige en professionele samenwerking!

socialmedia-beheer-klantervaring

Resultaten

Interactie
1 %
Nieuwe volgers
1 %
Bereik
1 %

*Na 5 maanden social media beheer 

Aanpak

Wat heb ik gedaan voor Retail is Detail en hoe hebben we dit gerealiseerd? 

Retail is Detail is het agentschap voor verschillende prachtige Deense interieurmerken. De producten van F&H Group zijn al verkrijgbaar in verschillende Nederlandse winkels. Het vergroten van de naamsbekendheid van RiD was een nieuwe doelstelling. Waarom? Om ervoor te zorgen dat steeds meer winkels de weg zouden vinden om direct producten te bestellen.

RiD heeft toegang tot een uitgebreide beeldenbank uit Denemarken, boordevol prachtige afbeeldingen! We hebben deze afbeeldingen prominenter ingezet op onze social media kanalen. Het is belangrijk dat de producten een goed podium krijgen. Om ons bereik te vergroten, hebben we ervoor gezorgd dat we consistent aanwezig zijn op deze kanalen.

Vanaf morgen online zichtbaar zijn?

Ik sta voor je klaar! Laten we dit samen realiseren. 

Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Kunnen we gelijk ontdekken of we een goede klik hebben, belangrijk voor een fijne samenwerking. 

Je kunt mij gerust bellen op 06-81779557 of stuur een mail naar info@jackie.nl. Of plan hieronder direct een gratis call in, doen we een online bakkie!

gratis call inplannen bij Jackie.D social media bureau